Breaking News

Miley Cyrus: Το «Flowers» που σαρώνει και η νέα εντυπωσιακή ερμηνεία της (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκατομμύρια views έχει πλέον το νέο τραγούδι της Miley Cyrus, που είχε κυκλοφορήσει πριν δύο μήνες.

Το video clip του «Flowers», που έχει ξεπεράσει πλέον τα 314 εκατ. views, είχε κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου, ανήμερα των 33ων γενεθλίων του ηθοποιού και πρώην συζύγου της, Liam Hemsworth, με τον οποίο χώρισε το 2019 μετά από μόλις οκτώ μήνες γάμου. 

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth ουσιαστικά είχαν σχέση σχεδόν μία δεκαετία, με αρκετούς ενδιάμεσους χωρισμούς. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «The Last Song» (2010), όταν η Miley ήταν 17 και ο Liam 19. 

Οι στίχοι του τραγουδιού παραπέμπουν στον αποτυχημένο γάμο τους και στο σπίτι τους στο Μαλιμπού, όπου έζησαν ρομαντικές στιγμές, το οποίο είχε καταστραφεί το Νοέμβριο του 2018 από την πυρκαγιά Woolsey.

Το τραγούδι είχε αποτελέσει μια γεύση από το στούντιο άλμπουμ της, «Endless Summer Vacation», που κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου. 


Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το «Flowers (Backyard Sessions)», με την 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια να εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της.

Η Miley Cyrus τραγουδάει: «Ήμασταν καλοί, ήμασταν "χρυσοί" (σ.σ. ήμασταν τέλεια), ένα όνειρο που δεν μπορεί να πουληθεί. Είχαμε δίκιο μέχρι που δεν είχαμε, χτίσαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται. Δεν ήθελα να σε αφήσω, δεν ήθελα να πω ψέματα, άρχισα να κλαίω αλλά μετά θυμήθηκα».

Και συνεχίζει: «Μπορώ να αγοράσω λουλούδια, να γράψω το όνομά μου στην άμμο, να μιλάω στον εαυτό μου για ώρες, να πω πράγματα που δεν καταλαβαίνεις. Μπορώ να πάρω τον εαυτό μου και να χορεύω, μπορώ να κρατήσω το χέρι μου... Ναι, μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από ό,τι εσύ μωρό μου...».

«Μπορώ να βάψω τα νύχια μου κόκκινο του κερασιού, να ταιριάζει με τα τριαντάφυλλα που άφησες. Χωρίς τύψεις, χωρίς μετάνοια, συγχωρώ κάθε λέξη που είπες. Δεν ήθελα να σε αφήσω, δεν ήθελα να τσακωθώ, άρχισα να κλαίω αλλά μετά θυμήθηκα», αναφέρει σε άλλο σημείο του τραγουδιού.