Breaking News

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ καταθέτει αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας του, Αλίκης» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις δηλώσεις του  Γιώργου Λιάνη για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη,  σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ α Τετ», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα στραφεί νομικά εναντίον του. Την είδηση γνωστοποίησε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος ανέφερε την Παρασκευή (31/3) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

«Κατ' αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πάρα πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει, όμως, μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί στα παιδικά του χρόνια εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί... Η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του.

Μία μέρα μας πήρε τηλέφωνο και μίλησε και με τον συνεργάτη μου και εξέφρασε μία τεράστια λύπη... Ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη... Αισθανόταν πολλή συντριβή και δεν υπερβάλλω. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη σχέση που έχει ένα παιδί με την μητέρα του και τον πατέρα του. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος... Επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης..

Στην κουβέντα που κάναμε μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά κατά του κ. Λιάνη... Θα κάνουμε αγωγή και μήνυση σε βάρος του κ. Λιάνη για προσβολή της μνήμης της νεκρής μητέρας του».

Δείτε το βίντεο του Mega.


O Γιώργος Λιάνης, προς το τέλος της συνέντευξής του στην εκπομπή «Τετ α Τετ», είπε στον Τάσο Τρύφωνος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο εpωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έpωτα και σε κωμωδία. Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ "Η Αιμιλία είναι πιο όμορφη"... Κάποια στιγμή με ρώτησε "Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;" και της απάντησα "Το στήθoς σου". Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει "πάρ' το". Eγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό, θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 1:02:44 και μετά).