Breaking News

Π. Κουσουλός για Γ. Καραϊβάζ: «Ήταν μεγάλο σοκ η δολοφονία του - Πόσο φθηνή έχει γίνει πια η ανθρώπινη ζωή;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Δευτέρας (6/3) ήταν καλεσμένος ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή του και την επαγγελματική του πορεία. 

Ο γνωστός εκδότης και αστυνομικός συντάκτης μίλησε για τις δημοσιογραφικές του «ανησυχίες», την εφηβεία του ως «αναρχοαυτόνομος», τις σπουδές στο εξωτερικό και την πρακτική του σε εφημερίδες.

Επίσης, θυμήθηκε την πρώτη του τηλεοπτική συνεργασία με την εκπομπή «Έχεις Γράμμα» και την παρουσία του στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη, ενώ εξήγησε γιατί δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν μεγάλο σοκ και πραγματικά ταράζεσαι... Ταραχτήκαμε όλοι και ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου γενικότερα - και της επαγγελματικής και της προσωπικής -, γιατί όταν βιώνεις μια τέτοια απώλεια, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις κι ακόμα δεν το έχουμε ξεπεράσει. Δε θα ξεπεραστεί ποτέ όλο αυτό. Τότε πραγματικά φοβήθηκα... Ταρακουνήθηκα...», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποιείς πόσο φθηνή είναι μια ανθρώπινη ζωή πια. Δηλαδή, κάποιος πλήρωσε κάποιον για να βγάλουν από τη μέση έναν οικογενειάρχη, ο οποίος εκείνο το μεσημέρι είχε τελειώσει τη δουλειά του, γύριζε στο σπίτι του και θα πήγαινε βόλτα με το παιδί του. Πόσο φθηνή έχει γίνει πια η ανθρώπινη ζωή;».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.