Breaking News

«Ράδιο Αρβύλα»: Το ξέσπασμα του Κανάκη και το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής - «Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την τοποθέτησή του για την τραγωδία των Τεμπών, στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» της Τρίτης (7/3), ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε, αναφερόμενος στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από δημοσιογράφους - όπως ο Άρης Πορτοσάλτε -, αλλά και από τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Στην έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής είπε, μεταξύ άλλων: «Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος... Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά, είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, ωστόσο συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά... Παρακολουθούμε, λοιπόν, μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και, μάλιστα, το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν τη συναισθηματική νοημοσύνη, την τσίπα και την ανθρωπιά να χαλαρώσουν λίγο αυτό το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες, που πενθούμε τόσο βαριά για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών...».

Στο φινάλε της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, οφείλω να το μοιραστώ μαζί σας... Βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και ζητούμε την κατανόησή σας, προσπαθήστε να το καταλάβετε: Από τη μία δεν μπορούμε με τίποτα να επιστρέψουμε, τουλάχιστον για φέτος, στη διασκεδαστική πλευρά της σάτιρας. Από την άλλη, δεν επιθυμούμε - μακριά από εμάς - όλα αυτά να γίνουν ένα προϊόν και να το πουλάμε σε καθημερινή βάση... Θέλουμε να σας πούμε ότι βρισκόμαστε σε ένα δίλημμα για το τι θα κάνουμε, είμαστε πάρα πολύ μπερδεμένοι. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Θα τελειώσει η εκπομπή και πάλι θα προσπαθούμε να βρούμε λύση σ' αυτό το αδιέξοδο... Δεν ξέρω, θα δούμε, απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...».