Breaking News

Reese Witherspoon: Χώρισε μετά από 12 χρόνια γάμου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Reese Witherspoon και ο Jim Toth χώρισαν, μετά από 12 χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Αμερικανίδα ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram.

H Reese Witherspoon έχει δύο παιδιά - την Ava και τον Dikon -, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Ryan Phillippe. Τον Οκτώβριο του 2006, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να χωρίσει, γεγονός που επισημοποιήθηκε τον επόμενο χρόνο.

Τον Μάρτιο του 2011, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε με τον μάνατζερ Jim Toth και το 2012 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Tennessee James.


H Reese Witherspoon ανακοίνωσε ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Συγκεκριμένα, κοινοποίησε την κοινή ανακοίνωσή τους, η οποία αναφέρει:

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε... Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί.

Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά.

Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή».