Breaking News

Σάκης Αρσενίου: Η ανάρτηση της συζύγου του από το μαιευτήριο - «Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν κρύβουν την ευτυχία τους ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή, οι οποίοι καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μετά την ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή, με την οποία ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός, φωτογραφία στο Instagram δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης (16/3) και η σύζυγός του, μέσα από το μαιευτήριο.

Στο οικογενειακό στιγμιότυπο, η Λαμπρινή Πλεύρη ποζάρει με τον Σάκη Αρσενίου, κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο τους.

«Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί! Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές, είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ' όλα μου χάρισε αυτό το θαύμα! Ανυπομονώ να ζήσουμε οι τρεις μας όμορφες στιγμές, γεμάτες πολλή πολλή αγάπη! Θα σας αγαπώ, για πάντα!», έγραψε στη λεζάντα.