Breaking News

Κ. Στεφανίδη: «Δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένη με την τέταρτη θέση, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δέκα χρόνια από την πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση κι έχοντας κατακτήσει μια σειρά από σπουδαίες διακρίσεις, έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε το Σάββατο (4/3) την τέταρτη θέση στον τελικό του επί κοντώ με 4,60 μ., στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Μετά τον τελικό, αναφέρθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, η Κατερίνα Στεφανίδη δήλωσε: 

«Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα, παρόλα αυτά έκανα δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Έφτασα κοντά στο μετάλλιο, αλλά με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα έχει συμβεί ένα τόσο μεγάλο δυστύχημα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Επίσης, ανέφερε για τις προσπάθειες στα 4,70 μ., που θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένες και να την έβαζαν στα μετάλλια:

«Νομίζω πως απλώς δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια που αλλάξαμε κοντάρια στο 4,70 μέτρα, επίσης θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά το 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό».

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε την προπόνηση μας και, όπως κάθε χρόνο, ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα».