Breaking News

Survivor: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Acun για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Acun Ilicali ήταν καλεσμένος σε τουρκική εκπομπή, όπου μίλησε για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία στο κινητό, τονίζοντας ότι πήραν φαγητό και προσπάθησαν, μέσω τηλεφώνου, να στείλουν τα χρήματα. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός δήλωσε:

«Υπήρχε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στο ελληνικό παιχνίδι... Είχα ρωτήσει όλους τους παίκτες, σε μια συνάντηση που είχα μαζί τους, "Τι τιμωρία επιθυμείτε να υπάρχει, αν συμβεί ξανά κάτι τέτοιο;". Όλοι απάντησαν "αποβολή" και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους, καθώς έχω παρουσιάσει 30 επεισόδια.

Το Survivor All Star ξεκίνησε και την τέταρτη ή την πέμπτη εβδομάδα υπήρξε ένα πρόβλημα με τη Δαλάκα με ένα τηλέφωνο. Όλοι οι παίκτες έκαναν φασαρία και επικαλέστηκαν τη συμφωνία που είχαμε. Γι' αυτό απομακρύναμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα που ήταν μαζί της. Τις αγαπώ και τις δύο. Η Δαλάκα είναι μια παίκτρια πολύ κοντά σε μένα.

Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία. Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπαθούσε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό αυτό. Αυτό θεωρείται ζήτημα επικοινωνίας ή όχι; Ωστόσο, λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών, απομακρύναμε τη Δαλάκα.

Εκείνη την περίοδο, δυστυχώς, συνέβη ο σεισμός, κατέρρευσα και δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο. Έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το μυαλό μου ήταν στον σεισμό. Οι μέρες περνούσαν και ήμουν επικεντρωμένος στον σεισμό. Δεν ήταν προτεραιότητα το τι θα συμβεί με τη Δαλάκα και την Ασημίνα... Δυστυχώς, μετά από τόσες μέρες εκτός, ήταν αδύνατον να επιστρέψουν η Δαλάκα και η Ασημίνα κι έτσι αποβλήθηκαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».