Breaking News

Survivor: Αποβλήθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/3), έχοντας ενημερώσει νωρίτερα ότι ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης παραβίασαν βασικούς κανόνες, ο Γιώργος Λιανός γνωστοποίησε στο συμβούλιο ότι οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από το Survivor All Star. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε:

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε.

Ο Ηλίας Γκότσης κατ' εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο, σε συνεννόηση με ντόπιους, να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας βασικός και απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και γι' αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Έχοντας πλέον όλα αυτά τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω, λοιπόν, την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star».