Breaking News

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε όσα του είπε η Ελευθερία για τη σύντροφό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής (5/3) του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε σε συμπαίκτες του όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τα οποία του διέλυσαν την ψυχολογία του. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«H Ελευθερία δεν είναι φίλη με τη σύντροφό μου, απλά γνωρίζονται. Η Ελευθερία μου είπε "Με έπιασε η σύντροφος σου, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε να σου δώσω πολλούς χαιρετισμούς. Σε στηρίζει, σε αγαπάει, σε σκέφτεται και σε περιμένει να γυρίσεις". Όλα αυτά τα ωραία δηλαδή λόγια τα οποία περιμένουμε για να πάρουμε ώθηση και να συνεχίσουμε μέσα στο παιχνίδι...

Δε θα κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση που μου τα είπε αυτά, γιατί, όσα χρόνια είμαι με την Αλεξάνδρα, δεν έχω βγει ποτέ μαζί με την Ελευθερία σαν παρέα έξω. Οπότε μου "κλώτσησε" λίγο, αλλά το δέχθηκα. Δεν είναι φίλες κολλητές, απλά γνωστές. Μου έκανε εντύπωση, αλλά υπέθεσα ότι η γυναίκα μου είπε κάποιες πληροφορίες στην κοπέλα. Μου τα λέει η Ελευθερία κι εγώ, λογικό, πετάω στα ουράνια και παίρνω την ψυχολογική μου ώθηση για να συνεχίσω στο παιχνίδι.

Γίνονται όλα τα γνωστά περιστατικά με τον Χανταμπάκη και τον Μάριο, έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως, και μου λέει "Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι!... Έχει να κάνει με τη σύντροφο σου. Δεν μου είχε πει απολύτως τίποτα για σένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα, ούτε ότι σ’ αγαπάει και σε σκέφτεται, ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό"... Μου τα είπε τώρα γιατί ήθελε να με διαλύσει ψυχολογικά. Μου τα είπε δηλαδή εκδικητικά...».


Η ένταση στην κόκκινη ομάδα συνεχίστηκε και πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, όταν οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό.