Breaking News

Τέμπη: Ο σταθμάρχης πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο σταθμάρχης Λάρισας, ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Την περασμένη Πέμπτη (2/3), ο σταθμάρχης είχε οδηγηθεί στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Σάββατο (4/3).

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η διαδικασία απολογίας του δεν ξεκίνησε, καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Κυριακή 5 Mαρτίου. Ο συνήγορός του τόνισε ότι ζήτησε αναβολή καθώς ήρθαν στο φως νέα στοιχεία.


Να σημειωθεί ότι ο συνήγορός του είχε δηλώσει την περασμένη Πέμπτη: «Από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών στα πλαίσια που του αναλογεί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να πει οτιδήποτε γιατί είναι συντετριμμένος. Το μερίδιο των ευθυνών του θα το δούμε κατά τη διάρκεια της ανακρίσεως. Δεν είναι συγκεκριμένο το λάθος, υπάρχει μία συγκλίνουσα αμέλεια από πολλούς παράγοντες. Υπάρχει μία διαδικασία που ακολουθείται, η οποία ακολουθήθηκε εν μέρει από την πλευρά του. Υπάρχουν και στοιχεία, που ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι προσεκτικότερος, τα οποία τα αναλαμβάνει και τα αποδέχεται, αλλά μέχρι εκεί».