Breaking News

Τέμπη - Φ. Σκορδά: «Θα σφίξω τα δόντια και θα ζητήσω και από τους συνεργάτες μου να αγγίξουμε το θέμα με συναισθηματική διακριτικότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη Δευτέρα (6/3), το «Πρωινό Μας» επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, μετά από απουσία τριών ημερών λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη. Η Φαίη Σκορδά είπε στην έναρξη της εκπομπής:

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε, όσο καλή μπορεί να είναι... Τις τρεις τελευταίες εκπομπές δεν ήμασταν μαζί σας. Ήταν απόφαση του καναλιού - λόγω των τραγικών γεγονότων - να αναλάβει η ενημέρωση. Μια πολύ σωστή απόφαση και για μας. Δεν είναι τρεις ημέρες... αυτός ο πόνος θα μείνει και η απώλεια αυτή γι' αυτές τις οικογένειες δεν φεύγει μέσα σε τρεις ημέρες. Η φύση αυτής της εκπομπής είναι καθαρά ψυχαγωγική, παρότι έχουμε και την ενημέρωση...

Θα ήθελα να πω ένα πράγμα... γιατί δεν είχα την ευκαιρία να σας κοιτάξω στα μάτια και να πω κάτι.... Επειδή τα περισσότερα θέματα τα αντιμετωπίζω με πολύ συναίσθημα και αυτά της επικαιρότητας, στο συγκεκριμένο θα ήθελα να είμαστε όσο περισσότερο φειδωλοί γίνεται στο συναίσθημά μας, γιατί είναι πολύ μικρό μπροστά στον πόνο, τις κραυγές και τα κλάματα των οικογενειών. 

Εγώ θα σφίξω τα δόντια μου και θα ζητήσω και από τους συνεργάτες μου να αγγίξουμε αυτό το θέμα με συναισθηματική διακριτικότητα. Δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν πονάμε, ότι δεν έχουμε αρρωστήσει όλοι ακούγοντας και βλέποντας όλα αυτά. Απλώς ας αφήσουμε τον πόνο και τα κλάματα για τις οικογένειες. Προσευχόμαστε για εσάς. Δύναμη, κουράγιο, συλλυπητήρια...».