Breaking News

Τέμπη - Συγκινεί η μητέρα του μηχανοδηγού: «Να ενωθούν οι 300 της Βουλής, το λέω με πόνο ψυχής...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησαν τηλεφωνικά οι γονείς του Σπύρου Βούλγαρη, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν ένας από τους δύο οδηγούς της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με το επιβατηγό τρένο.

Αρχικά μίλησε στο Πρωινό ο πατέρας του, ο οποίος τόνισε ότι είναι συντετριμμένος από την απώλεια του γιου του.

Στη συνέχεια μίλησε η μητέρα του Σπύρου Βούλγαρη, η οποία συγκίνησε τους συνεργάτες της εκπομπής.

«Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές... Εγώ το παιδί μου το έχασα, οι υπόλοιπες οικογένειες έχουν χάσει τα παιδιά τους, δεν γυρίζουν πίσω τα παιδιά αυτά», είπε και πρόσθεσε:

«Ελπίζω σ' αυτόν τον θρήνο να ενωθούν οι 300 της Βουλής, το λέω όχι με αγανάκτηση, αλλά με πόνο ψυχής. Ας ενωθούν μία φορά για να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα... Τα προβλήματα δεν λύνονται με το να βγαίνουν στα πάνελ και να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον... Θερμοπαρακαλώ, με μεγάλο πόνο, να ενωθούν για να λύσουν τα προβλήματα της Ελλάδας και να μη χαθούν άλλα παιδιά. Αυτό έχω να σας πω, αυτό νιώθω μέσα στην ψυχή μου... Τα υπόλοιπα θα τα βρει η Δικαιοσύνη, κανείς άλλος...».

«Εύχομαι να χαίρεστε και τα παιδιά σας. Η αγκαλιά των παιδιών είναι η μεγαλύτερη αγκαλιά που μπορείτε να έχετε. Η μεγαλύτερη αγκαλιά που μπορείτε να έχετε! Αυτό έχω να πω, τίποτε άλλο...», κατέληξε η μητέρα του Σπύρου Βούλγαρη.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.