Breaking News

Τέμπη - Μίλτος Τεντόγλου: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε, ντρέπομαι να πω κάτι...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μίλτος Τεντόγλου, με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος στην ιστορία της διοργάνωσης με τρία χρυσά μετάλλια στο μήκος. 

Μετά τον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε, πραγματικά ντρέπομαι να πω κάτι... Το καλύτερο ήταν αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος, ότι "Εμείς είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε, πόσο μάλλον εμείς, που να απαλύνει τη λύπη αυτών των ανθρώπων". Εμείς είμαστε εδώ, κάνουμε έναν αγώνα κι ό,τι και να κάνουμε δεν έχει σημασία γι' αυτούς τους ανθρώπους. Γι' αυτό και είναι καλύτερο να μην πεις τίποτα...».

Νωρίτερα, o Μίλτος Τεντόγλου τόνισε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες, που ήταν εδώ στο στάδιο και έκαναν φανταστική κερκίδα, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους υπόλοιπους αθλητές. Είναι πολύ σημαντικό για μένα (που έγινα ο πρώτος Ευρωπαίος αθλητής με τρία χρυσά μετάλλια) και χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός, όσο ήθελα, γιατί ήταν πρωινός ο αγώνας, αλλά προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα κι ένα μεγάλο άλμα άκυρο. Πάντως είμαι ευχαριστημένος...».