Breaking News

Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: «Ανατριχιαστικά κακή χρονιά από πλευράς ενημερωτικής παρέμβασης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και στην Ελένη Τσολάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που συμμετέχει στην εκπομπή «Λάβα» του Open, η οποία φέρει την υπογραφή του, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων -  στη δημοσιογραφική κάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών.

«Πιστεύω ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι εντελώς λάθος. Δηλαδή, έχουμε μια τραγωδία, ένα συνταρακτικό γεγονός και ξαφνικά ερχόμαστε εμείς και το μικραίνουμε... Είδαμε παρουσιαστές και παρουσιάστριες να βγαίνουν από τα ρoύχα τους συζητώντας για τους εαυτούς τους», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Επίσης, σχολίασε τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών παραγωγών, τονίζοντας χαρακτηριστικά για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Από πλευράς τηλεθέασης, νομίζω ότι είναι μία ικανοποιητική χρονιά. Από πλευράς ενημερωτικής παρέμβασης, νομίζω ότι είναι ανατριχιαστικά κακή. Δηλαδή, ειπώθηκαν πράγματα για όλες τις μεγάλες υποθέσεις, που δε θα κάνουν περήφανους όσους τα βλέπουν μετά από λίγα χρόνια. Επιχειρήθηκε να γίνει μία μάχη εντυπωσιασμού. Σ' αυτά τα θέματα δεν χωράει εντυπωσιασμός αλλά ενσυναίσθηση και η ενσυναίσθηση σε οδηγεί στο να κλείνεις το στόμα...».

Δείτε το βίντεο.