Breaking News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει, πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγο καιρό, η επικείμενη συνεργασία του ΑΝΤ1 με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε οδηγηθεί σε «ναυάγιο»... Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή  «Χαμογέλα και πάλι», όπου είπε, μεταξύ άλλων, στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ και κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προς το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει εγώ να κάνω από την αρχή. Δηλαδή... πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με όλη αυτή την επιλογή. Ένιωθα ότι δεν είναι αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου από τον εαυτό μου, αλλά και τις προσδοκίες του κόσμου από μένα.

Η αρχική ιδέα είχε πολλές διαφορές από αυτό που βλέπετε σήμερα. Είχε θέματα περισσότερο σύνδεσης με κάτι πιο φωτεινό και πιο θετικό. Εγώ νιώθω ότι αυτό χρειάζεται ο κόσμος και γι' αυτό είπα ναι στην πρόταση που μου έγινε γιατί έτσι συμφωνήσαμε από την αρχή. Τελικά, όταν είδα ότι άλλαζε πορεία και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο με το οποίο εγώ δεν συμφωνούσα, δεν είχα λόγο να το κάνω.

Όταν κάτι δεν το πιστεύεις εσύ ο ίδιος, μπορείς να το κάνεις καλά; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση... Οπότε, γιατί να πειραματιστείς με αυτό και να χαλάσεις τη σχέση σου με τον κόσμο; Υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από την προβολή και τα χρήματα, να είσαι καλά με τον εαυτό σου και να είναι ήρεμη η ψυχή σου. Όταν ένιωσα ότι έμπαινα σε έναν βυζαντινισμό, είπα ότι δε θέλω να το ζήσω αυτό. Ήταν δική μου απόφαση να μην είμαι στην εκπομπή...

(Αναφερόμενη στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» με την Ελίνα Παπίλα) Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί τη γνώρισα. Τους εύχομαι να πάνε όλα καλά... Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή. Έχουν πάρει κάποιες ιδέες που είχα δώσει και χάρηκα πολύ που το έκαναν...».

Δείτε στο βίντεο του Mega ολόκληρη τη συνέντευξη.