Breaking News

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δε θα ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση, δε θέλω καμία σχέση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε από τον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε, μεταξύ άλλων: «Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα...».

H Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου», όπου ήταν καλεσμένη η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Δε θα τοποθετηθώ πολύ σ' αυτό το κομμάτι γιατί δε θέλω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη "φίλη" μου. Αυτά που λέει η Ευρυδίκη - και αλήθεια να έλεγε, που δεν λέει γιατί δεν τον έχει γνωρίσει τον Σπύρο -, θα έπρεπε να με σεβαστεί και να μην τα πει ή έστω να τα πει μπροστά του για να έχει κι ο Σπύρος τη δυνατότητα να απαντήσει...  Επίσης, η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά...», είπε η Βρισηίδα.

Και πρόσθεσε: «Η Ευρυδίκη επηρεάστηκε ξεκάθαρα από την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά αυτό δεν τη δικαιολογεί. Και να τα πίστευε αυτά, το να τα πεις στην τηλεόραση δεν σέβεσαι εμένα, γιατί είμαι φίλη σου υποτίθεται... Δε θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δε θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα και σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη γι' αυτό που έκανε».