Breaking News

Χάρις Αλεξίου: «Τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Maestro» έχε ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της χώρας μας, καθώς η σειρά προβάλλεται με επιτυχία στο Netflix. Αργά το βράδυ της Τετάρτης (22/3), η Χάρις Αλεξίου ανέβασε βίντεο στο Instagram, στο οποίο ευχαριστεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για την πρόταση που της είχε κάνει, ενώ στη συνέχεια τονίζει:

«Τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό τον υπέροχο κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς, που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν... Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος.

Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για μένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό, γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική. Δε θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει.

Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε κι εμείς αυτή τη χαρά. Τη χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από το "Maestro" και εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχή. Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο και πολλές ζεστές αγκαλιές...

Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου. Ο ένας μπήκε στην καρδιά του άλλου, να είσαι πάντα καλά».