Breaking News

Δέσποινα Τσούτσα: «Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένη η Δέσποινα Τσούτσα, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Παράδεισος των Kυριών».

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τα «ατίθασα» παιδικά της χρόνια, για το «μικρόβιο» της υποκριτικής, που είχε από μικρή, αλλά και για τη στήριξη της οικογένειάς της σε κάθε βήμα. 

Η Δέσποινα Τσούτσα κατάγεται από τη Λάρισα. Η οικογένειά της διέθετε μαγαζί με είδη χορού και θεάτρου.

«Είναι δύσκολες οι δουλειές που έχουν να κάνουν με εξυπηρέτηση πελατών», τόνισε, αποκαλύπτοντας ότι ανάμεσα στις πελάτισσες του μαγαζιού ήταν και πολλές επώνυμες από το χώρο της υποκριτικής, όπως η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Γωγώ Μπρέμπου.

«Πήγαινα στο θέατρο από μικρή κι έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου ήταν μαζί μου σ' αυτό, υποστήριζαν την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός... Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου για να μην πληρώνουν τζάμπα τα φροντιστήρια. Δεν ήθελα να σπουδάσω.... Ήμουν και λίγο αντιδραστική, οπότε δεν μπορούσαν να μου πουν τι θα κάνω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Τσούτσα αναφέρθηκε στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ είπε για τη μητέρα της: «Έχω παθολογική αγάπη με τη μαμά μου, όταν έμεινα μόνη μου στην αρχή την έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο... Έχω μάθει να μαγειρεύω καλά τα βασικά φαγητά που αρέσουν σε όλους».

Να σημειωθεί ότι, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη γιαγιά της στη Λάρισα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να την πείσει ότι δεν της κάνει φάρσα και πως είναι μαζί με την εγγονή της.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.