Breaking News

Σ. Δημητρίου για το διαζύγιό του από την Ε. Ζουγανέλη: «Τη θαυμάζω και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απώλεια της μητέρας του και το διαζύγιό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γνωστός δικηγόρος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου»:

«Είχα τρεις απώλειες μέσα σε τρία χρόνια: "έχασα" του γονείς μου και το διαζύγιό μου. Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Η απώλειά της είναι αναντικατάστατη. Νοσηλεύτηκε για δύο μήνες κι "έφυγε από κορονοϊό. Απεβίωσε στις 18 Μαΐου του 2021. 

Το ερώτημα "Τι πάει στραβά και χωρίζεις;", θα μπορούσαμε να το απαντήσουμε προ 30 ετών. Τώρα, δυστυχώς, είναι ο κανόνας. Αυτό με στενοχωρεί, δηλαδή ότι ενέπεσα κι εγώ στον κανόνα ότι παντρεύονται όλοι και χωρίζουν. Συμβαίνει... Έχει υπάρξει και πιο γρήγορα και πιο αργά. Πάντως κρατώ το ό,τι "γίνεται να ξε-εpωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε-αγαπήσεις". Οπότε διατηρώ άριστες σχέσεις.

Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα, που τη θαυμάζω ακόμα πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Τη θαυμάζω όντως πολύ ως καλλιτέχνη. Τώρα, αν προσωπικά είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε... Πάντα φταίνε και οι δύο και πάντα και οι δύο κάνουν την αυτοκριτική φαντάζομαι, αλλά τώρα στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη...».