Breaking News

Δώρα Τσαμπάζη για το γκράφιτι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δώρα Τσαμπάζη, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου της, Γιώργου.

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 6 μήνες από την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο του 2022, μετά από μάχη με τον καρκίνο, τρεις ημέρες πριν τα 43α γενέθλιά του.

Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do απέκτησε δύο παιδιά με τη Δώρα Τσαμπάζη, την Ελεάννα και τον Γιώργο. 

Το απόγευμα της Κυριακής (23/4), η Δώρα Τσαμπάζη ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, από την επίσκεψη με τα παιδιά της στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, από το οποίο αποφοίτησε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο καλλιτέχνης Μάριος Σιμόπουλος δημιούργησε στο σχολείο ένα γκράφιτι στη μνήμη του Ολυμπιονίκη. Η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε στην ανάρτησή της:

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997, όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους...».