Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Πωλίνα Βετσίνοβα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πωλίνα Βετσίνοβα αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (21/4).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είχε πραγματοποιηθεί η Ομαδική Δοκιμασία. Η οικογένεια του MasterChef φιλοξενήθηκε στην οικία του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Γιώργου Τσούνη. Οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν τον υψηλό τους καλεσμένο. Ο Στέφανος Χίλας ήταν εκείνος που είχε τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας στη διάθεσή του, ορίζοντας ως αντίπαλο αρχηγό τη Μαρία Λαζαρίδου, αλλά και επιλέγοντας τα μαγειρικά ζευγάρια κάθε σταδίου του γεύματος, που κλήθηκαν να ετοιμάσουν οι δύο ομάδες.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Σωτήρης Κοντιζάς απουσίαζε, λόγω μίας αδιαθεσίας. Οι παίκτες έμαθαν στο συμβούλιο την έκβαση της μαγειρικής «μάχης».

Νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα, με τα μέλη της να δίνουν ασυλία στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη από την κόκκινη ομάδα.

Η Μαρία Λαζαρίδου, που ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ανέλαβε την ευθύνη και υπέδειξε τον εαυτό της ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι ψήφισαν και έβγαλαν στον «τάκο» την Πωλίνα Βετσίνοβα και τον Νίκο Κοντό.

Η Μαρία Λαζαρίδου, η Πωλίνα Βετσίνοβα και ο Νίκος Κοντός πήραν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τον καταξιωμένο pastry chef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα απαιτητικό γλυκό.

Τη χειρότερη επίδοση είχε η Πωλίνα Βετσίνοβα. Η 20χρονη Πωλίνα, που είναι ζαχαροπλάστισσα, έκανε ένα μεγάλο λάθος, της «έκοψε» η κρέμα, κάτι που της στοίχισε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MasterChef. Μάλιστα, μετά το τέλος της δοκιμασίας ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε τα βίντεο.