Breaking News

MasterChef: Αποχώρησε η Στέλλα Κατσέ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Στέλλα Κατσέ ολοκλήρωσε την πορεία της στο MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Ηλίας Κιαζόλι, η Στέλλα Κατσέ, ο Νίκος Κοντός και ο Θεόδωρος Γαλάνης δυσκολεύτηκαν με τα 30 λεπτά που είχαν στη διάθεσή τους, στη δοκιμασία του Mystery Box και τα πιάτα τους δεν ικανοποίησαν τους τρεις κριτές. 

Οι 4 παίκτες κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης. Ωστόσο, μία ευχάριστη έκπληξη τους περίμενε, καθώς πήραν μέρος σε Δοκιμασία Ασυλίας.

Την ασυλία κέρδισε ο Θεόδωρος Γαλάνης, ο οποίος ανέβηκε ανακουφισμένος στον εξώστη, αποφεύγοντας τη δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.


Οι υπόλοιποι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Ηλίας Κιαζόλι, η Στέλλα Κατσέ και ο Νίκος Κοντός έδωσαν μαγειρική μάχη στην κουζίνα του MasterChef.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν τον καταξιωμένο chef Μιχάλη Χάσικο, ο οποίος ετοίμασε για τους διαγωνιζόμενους ένα δημιουργικό πιάτο υψηλών απαιτήσεων.


Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη επίδοση είχε η Στέλλα Κατσέ, η οποία άφησε την ποδιά της και αποχώρησε από το MasterChef.