Breaking News

MasterChef: Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας δεν έβγαλε πιάτο και αποχώρησε (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (31/3), ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας αποχώρησε από το MasterChef.

Η μπλε ομάδα, με αρχηγό τον Θεόδωρο Γαλάνη και η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τη Μαρία Λαζαρίδου, έφτασαν στο συμβούλιο, αναμένοντας με μεγάλη αγωνία να μάθουν το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας, που έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Νικήτρια ήταν η μπλε ομάδα, που αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Νίκο Κοντό της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος θα έβγαινε στον «τάκο», καθώς σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του είχαν σκοπό να του δώσουν αρνητική ψήφο.


Οι «Κόκκινοι» οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας ζήτησε και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, βγάζοντας από τη δύσκολη θέση την αρχηγό της ομάδας, Μαρία Λαζαρίζου. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παύλος Λούλης και ο Νίκος Τράκας.


Ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο Παύλος Λούλης και ο Νίκος Τράκας διεκδίκησαν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.



Από το MasterChef αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας, ο οποίος δεν κατάφερε να παρουσιάσει ούτε ένα πιάτο στους κριτές. Ο Νίκος Τράκας ετοίμασε και τα δύο πιάτα, ενώ ο Παύλος Λούλης μόνο το ένα.

Ο Κωνσταντίνος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την επίδοσή του στη δοκιμασία αποχώρησης, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.