Breaking News

Νεκρός στα 25 του ο Moonbin (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός σε ηλικία 25 ετών εντοπίστηκε ο Moonbin, ο γνωστός σταρ της K-pop και μέλος του νοτιοκορεατικού συγκροτήματος Astro.

Σύμφωνα με το Deadline, ο νεαρός τραγουδιστής και ηθοποιός φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του την Τετάρτη (19/4) στο σπίτι του, στην περιοχή Gangnam της Σεούλ.

Η σορός του βρέθηκε από τον μάνατζέρ του, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Φαίνεται ότι ο Moonbin αυτοκτόνησε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε το ενδεχόμενο μιας νεκροψίας για τον προσδιορισμό της ακριβούς αιτίας του θανάτου του», ανακοίνωσε η αστυνομία στα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας.

Το Fantagio, το πρακτορείο που εκπροσωπεί το συγκρότημα Astro, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Moonbin, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, στα social media ότι «έχει γίνει πλέον ένα αστέρι στον ουρανό».

Γεννημένος ως Moon Bin στο Cheongju της επαρχίας Chungbuk, ο Moonbin ξεκίνησε την καριέρα του ως παιδί μοντέλο το 2004 και εμφανίστηκε στο video clip του τραγουδιού "Balloons" (2006) του συγκροτήματος TVXQ. Έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός το 2009 στην κορεατική δραματική σειρά "Boys Over Flowers". Έπαιξε, επίσης, στη σειρά "At Eighteen" (2019).

Το 2016, έκανε το ντεμπούτο του ως μέλος του γκρουπ αγοριών "Astro", απέχοντας για λίγο από το συγκρότημα το 2019 για λόγους υγείας. Επέστρεψε το 2020 και ήταν μεταξύ των μελών του γκρουπ που φιλοξενούσαν την κορεατική μουσική σειρά "Show Champion".