Breaking News

Ντέπυ Γκολεμά για Φαίη Σκορδά: «Έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της όταν έφυγε από τον ΑΝΤ1» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα. Αρχικά αναφέρθηκε στις κόντρες Γιώργου Λιάγκα - Λάκη Λαζόπουλου, Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ιάσoνα Τριανταφυλλίδη και Κατερίνας Καινούριου - Νίκου Μουτσινά, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Η Ιωάννα Μαλέσκου γυρίζει στον ΑΝΤ1. Μακάρι να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση, πιστεύω ότι άδικα δέχτηκε όλη αυτή την κριτική. Επίσης, άδικη κριτική δέχεται και η Ελίνα Παπίλα, που ακόμη δεν ξεκίνησε η εκπομπή της, έπεσαν όλοι να τη "φάνε". Η τηλεόραση έχει γίνει ένα ανθρωποφάγο μέσο.

Δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παραδεχτεί επειδή το λέω εγώ, αλλά η Φαίη Σκορδά έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της που έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Θεωρούσα ότι το Bachelοr και το Lονe Island ήταν από τα χειρότερα τηλεοπτικά προϊόντα, αλλά έχω εκπλαγεί με το φετινό Survivor. Είναι ένα κακό πρόγραμμα, το έχουν αποδομήσει η ίδια η παραγωγή και οι παίκτες, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για τα πολλά χρήματα που παίρνουν. 

Το βραβείο για την ψυχαγωγία θα το έδινα στην Ελένη Μενεγάκη. Είναι μία έξυπνη γυναίκα, που κατάλαβε ότι έπρεπε να ξαναγυρίσει στον... τόπο του "εγκλήματος".

Το δεύτερο βραβείο θα το έδινα σε συναδέλφους που κάνουν εξαιρετικές εκπομπές στην τηλεόραση, όπως η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η Νίκη Λυμπεράκη, η Σοφία Παπαϊωάννου και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Υπάρχουν δεκάδες συνάδελφοι που κρατάνε την εικόνα της τηλεόρασης ψηλά. Γι' αυτούς δεν ενδιαφέρεται καμία εκπομπή, όλοι ασχολούνται με τη... σαβούρα».

Δείτε το βίντεο του Mega.