Breaking News

Ο Θάνος Πλεύρης δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια: «Πέτυχαν τα παιδιά μου - Άθλιοι» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το μεσημέρι της Κυριακής (30/4), ο Υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. 

Ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στο Twitter: «Μόλις τώρα, τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια, πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι, στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι».

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση, στην οποία σημείωσε: «Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8χρονο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».

Μετά την επίθεση, ο Θάνος Πλεύρης πήγε στα επείγοντα του «Λαϊκού» Νοσοκομείου, το οποίο αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑIΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του. Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση».