Breaking News

Ο Παράδεισος των Κυριών: Επεισόδια 118 - 119 - 120

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 19/4/2023 - Επεισόδιο 118: Μια δολοφονία με πολλούς πιθανούς ενόχους. Ο Σωτήρης ψάχνει να βρει τον δράστη ενώ κάποιος ομολογεί την ενοχή του. Ένα σημάδι στον λαιμό του Αποστόλη τον βάζει σε μεγάλους μπελάδες ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να αποτρέψει τον Χριστόφορο από το να κάνει κάτι που θα του καταστρέψει τη ζωή.

Τι είναι αυτό που συνταράσει τον Άγη και γιατί η Αμαλία βυθίζεται στην απόλυτη απελπισία; Γιατί θα συγκρουστούν ο Ντίνος με τη Μιράντα; Ποια υποψία θα γεννηθεί στο μυαλό της και ποιος ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης για να καταστρέψει τη Βικτώρια; 

Σημείωση: Τα βίντεο των επεισοδίων της σειράς είναι διαθέσιμα στο web του Alpha μόνο για 90 ημέρες μετά την Α' προβολή τους.

Τα βίντεο αφαιρέθηκαν πλέον στο web του Alpha.

Πέμπτη 20/4/2023 - Επεισόδιο 119:  Ένας τραγικός θάνατος γίνεται η αφορμή να αποδείξει ο Χριστόφορος στο γιο του τι είναι διατεθειμένος να κάνει για εκείνον. Οι Μπουραντάδες περνούν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που έζησαν ποτέ, ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να ελιχθεί στην τεταμένη αυτή κατάσταση με κάθε τρόπο, προκειμένου να προστατεύσει τον Άγη. Την ίδια ώρα, στο σπίτι των Βασιλείου η επικίνδυνα κλιμακούμενη ένταση κορυφώνεται, όταν ο Αποστόλης προβαίνει σε μια πράξη εις βάρος της Όλγας που όμοιά της δεν έχει επιχειρήσει στο παρελθόν. Ο Πάρης ανήσυχος σπεύδει να βοηθήσει, αλλά η αμείλικτη στάση του πατέρα του τον αναγκάζει να βγει εκτός ορίων. Παράλληλα, οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στο προσκήνιο θέτουν στον Ντίνο ένα παράξενο δίλημμα, το οποίο θολώνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις που είχε λάβει για τη ζωή του. Ποια καθοριστική απόφαση παίρνει η Μιράντα για το δεσμό της με τον Ντίνο; Τι θα αποκαλύψει ο Σωτήρης σε σχέση με τον θάνατο που ερευνά;

Παρασκευή 21/4/2023 - Επεισόδιο 120: Ο φόνος της Ντέπυς έχει διεγείρει πολλά ερωτήματα για τον δολοφόνο της και ταυτόχρονα έχει φέρει τη διάλυση στο σπίτι των Μπουραντάδων… Η Αμαλία φαίνεται να είναι πιο ευάλωτη από ποτέ, μετά από μία αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της. Απ’ την άλλη,  τα πράγματα στο σπίτι των Βασιλείου, έχουν αγριέψει πολύ και η κατάσταση δείχνει, να έχει ξεφύγει ακόμα και από τα χέρια των πιο ψύχραιμων… Η Σύρμω βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, ανάμεσα στο καλό της οικογένειας της και το καλό της Όλγας και του Πάρη… Η κατάσταση ανάμεσα στον Ντίνο και την Μιράντα όλο και χειροτερεύει. Η Μιράντα έχοντας ανάγκη για παρέα, ζητάει από το Μάρκο να πάνε μία βόλτα. Μόλις το ανακαλύπτει η Πιπίτσα γίνεται έξαλλη και απαιτεί εξηγήσεις!

Για την αρχική σελίδα "Ο Παράδεισος των Κυριών" πατήστε ΕΔΩ