Breaking News

Πέθανε η ηθοποιός Sharon Acker (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Καναδή ηθοποιός Sharon Acker, γνωστή για το ρόλο της στην ταινία Point Blank (1967).

Σύμφωνα με το Deadline, η Sharon Acker πέθανε τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου στο Τορόντο του Καναδά. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από την κόρη της, Kim Everest.

Η Sharon Acker είχε ένα μακρύ και ποικίλο βιογραφικό στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο.

Στην ταινία "Point Blank - Ο επαναστάτης του Αλκατράζ" (1967) υποδύθηκε τη Lynne, την άπιστη σύζυγο του Walker (Lee Marvin).

Μεταξύ άλλων, έπαιξε και στις ταινίες "Lucky Jim" (1957) και "Don't Let the Angels Fall" (1969), η οποία συμμετείχε σε διαγωνισμό στις Κάννες. Το 1969 αναδείχθηκε στον Καναδά το "ανερχόμενο αστέρι του κινηματογράφου".

Στην τηλεόραση, υποδύθηκε τη δασκάλα, κυρία Stacey, στην τηλεοπτική ταινία "Anne of Green Gables" (1956).

Εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ενώ τη σεζόν 1973-1974 πρωταγωνίστησε ως Della Street στο σίριαλ "The New Perry Mason". Συμμετείχε, επίσης, στη σειρά "Executive Suite" (1976-1977) του CBS, στην οποία υποδύθηκε τη Helen Walling, σύζυγο του Dan Walling (Mitchell Ryan).

Η τελευταία της εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία τρόμου "Happy Birthday to Me" (1981) και στην τηλεόραση το 1992 στη σειρά "The Young and the Restless - Ατίθασα νιάτα", όπου έπαιξε σε 4 επεισόδια. Αποσύρθηκε από την υποκριτική το 1994.

Η Sharon Acker άφησε πίσω της τις κόρες της Kim και Gillian, την εγγονή της Alexis, τη δισέγγονή της Berkeley και τα θετά παιδιά Kim και Caitlin.