Breaking News

Taylor Swift - Joe Alwyn: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift και ο Άγγλος ηθοποιός Joe Alwyn φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Την είδηση μετέδωσε αρχικά το «ET (Entertainment Tonight) Online». Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn, που ξεκίνησαν τη σχέση τους στα τέλη του 2016, φέρεται να χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες. Οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Η 33χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός βρίσκεται αυτή την περίοδο σε περιοδεία, με τίτλο «Eras Tour».

Πηγή είπε στο ET Online ότι «ο χωρισμός έγινε σε φιλικό επίπεδο και δεν ήταν δραματικός». Το ET ανέφερε: «Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της». 

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο του 2022 μία πηγή είχε αναφέρει στο ET ότι «τα πηγαίνουν περίφημα, η σχέση τους είναι εξαιρετικά δυνατή». Λίγες ώρες νωρίτερα, η Swift είχε κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο 10ο στούντιο άλμπουμ της "Midnights" (21/10/2022).

Η Taylor Swift επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι "Lavender Haze" από το "Midnights" ήταν εμπνευσμένο από το ειδύλλιο της με τον Joe Alwyn.

Επίσης, το κομμάτι της "Gorgeous" του 2017 από το άλμπουμ της "Reputation" αφορούσε τον Alwyn. Ο 32χρονος Άγγλος ηθοποιός πιστώνεται και το κομμάτι "Sweet Nothing" στο "Midnights", όπου συμμετέχει με το ψευδώνυμο William Bowery. Ακόμη, συνέβαλε στο παρελθόν στα άλμπουμ της Swift του 2020, "Folklore" και "Evermore" και συγκεκριμένα στα κομμάτια "Exile", "Betty", "Champagne Problems", "Coney Island" και "Evermore".