Breaking News

«Ζήσε αλλιώς»: Η πρεμιέρα τη Σοφίας Αλιμπέρτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 17 Απριλίου.

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση με το «Ζήσε αλλιώς», μια εκπομπή που θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας. 

Στο πλευρό της, συμπαρουσιαστής είναι ο Χειρουργός-Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής  Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται με τους τηλεθεατές χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

«Γεια σας, καλώς ήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή "Ζήσε αλλιώς". Για να ζήσει κάποιος αλλιώς σημαίνει ότι πρέπει να έχει γνώση. Γι' αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε γνώση, ώστε να ξέρετε να διαχωρίζετε τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα. Πότε χρειάζεται να πάω επειγόντως στον γιατρό και πότε χρειάζεται να πάρω μια βαθιά αναπνοή. Καλωσορίζω τους συνεργάτες μου, Κωνσταντίνο Δέδε και Κωνσταντίνο Ξένο», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη στην έναρξη της εκπομπής.