Breaking News

Αλέξης Κούγιας για Γιάνη Βαρουφάκη: «Πρόκειται περί κλόουν στην κυριολεξία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Δεν το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, έχασα κι ένα στοίχημα εκεί στο καφενείο. Πήραμε ένα χαρτάκι όλοι και σημειώσαμε τα ποσοστά. Δεν σου κρύβω ότι τα ποσοστά που έβαλα ήταν 35% η ΝΔ, 30% ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσα μέσα στον Ανδρουλάκη, έβαλα 11% βέβαια, έπεσα μέσα στον γοητευτικότατο γ.γ. του ΚΚΕ τον κ. Κουτσούμπα και σχεδόν μέσα στον Βελόπουλο. 

Ήθελα να είναι και η Ζωή (Κωνσταντοπούλου). Είχα βάλει 3,5% στη Ζωή που είναι μεγάλη μου συμπάθεια, τη γνωρίζω από πολύ μικρό κoρίτσι. Μάλιστα, σε μια εκπομπή που με είχαν καλέσει, είχα εκφράσει την απορία "Πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στη Βουλή και να μην είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου;". Πρόκειται περί κλόουν στην κυριολεξία...

Εγώ γνωρίζω πολύ καλά - γιατί επί πολλά χρόνια ήμουν δικηγόρος της οικογένειας Αγγελοπούλου και ο πατέρας του ήταν γενικός διευθυντής της Χαλυβουργικής - τη διαδρομή αυτού του τύπου. Τόλμησε, μάλιστα, να ζητήσει μετά τη δίκη Λιγνάδη, τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο. Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν γνωρίζω τι έχει σπουδάσει και αν όλες αυτές οι θεωρίες που αναπτύσσει έχουν καμία εφαρμογή πουθενά, τόλμησε να ζητήσει τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.