Breaking News

Angelina Jolie: Η ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Angelina Jolie έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Τη Δευτέρα (8/5), η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, όταν η ίδια ήταν σε παιδική ηλικία. Την Τρίτη η μητέρα της θα γιόρταζε τα 73α γενέθλιά της.

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα απέχω ένα μήνα από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έκανα προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω τσεκ απ», έγραψε η Angelina Jolie.

Και συνέχισε: «Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματά της με την ατάκα "Kiss the Sky" (Φίλα τον Ουρανό). Αυτό πήρε νέο νόημα αφού έφυγε».

«Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν, επίσης, αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους παλεύουν αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν. Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ιδιαίτερα εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου», πρόσθεσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.