Breaking News

Δώρα Τσαμπάζη για Πόπη Τσαπανίδου: «Μας συνδέει μια κοινή μοίρα με μια μεγάλη απώλεια» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανάρτηση στο Instagram έκανε η Δώρα Τσαμπάζη, η χήρα του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο του 2022, μετά από μάχη με τον καρκίνο, τρεις ημέρες πριν τα 43α γενέθλιά του.

Η Δώρα Τσαμπάζη συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Την Κυριακή (30/4), ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, παρέθεσε γεύμα σε όλους τους υποψήφιους του Επικρατείας.

Το βράδυ της Κυριακής, η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram. Στη λεζάντα αναφέρθηκε στην Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχασε, επίσης, τον σύζυγό της νωρίς, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει μόνη της τις κόρες της.

«Σήμερα στο γεύμα που μας παρέθεσε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας σε όλους τους υποψήφιους του Επικρατείας υπήρχαν χαμόγελα και αισιοδοξία, για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον. Με κάποιους από τους συνυποψήφιούς μου μας συνδέουν πολλά. Με την Πόπη Τσαπανίδου μια κοινή μοίρα με μια μεγάλη απώλεια, αλλά και η δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό τομέα», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

Και πρόσθεσε: «Με τον Επικεφαλής του Επικρατείας τον καθηγητή ογκολογίας του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλο, ένα κοινό όραμα, ένα ελληνικό αντικαρκινικό ινστιτούτο για τους σπάνιους όγκους και η αλλαγή στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα πειραματικά φάρμακα σε ασθενείς τελικού σταδίου έτσι ώστε να υιοθετηθεί το αμερικάνικο μοντέλο "right to try". Ο δρόμος μακρύς και όχι εύκολος. Όμως, όπως λέει και ο Επικεφαλής μας, όλα ξεκινούν όταν κάτι το φανταστείς πρώτη φορά».