Breaking News

Ελένη Φουρέιρα: Επέστρεψε στη σκηνή μετά τη γέννηση του γιου της - Tα τρυφερά λόγια για τον Αλμπέρτο Μποτία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη γέννηση του γιου της - 
καρπό του έpωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία - στις 7 Φεβρουαρίου του 2023, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή με το «Reborn Tour».

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε χθες (27 Μαΐου) από την Αθήνα και το Κατράκειο Θέατρο και θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Πριν τη συναυλία, η εκρηκτική τραγουδίστρια δήλωσε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και αγχωμένη. Είναι σαν να ανεβαίνω για πρώτη φορά στη σκηνή. Μου είχε λείψει, το έχω ανάγκη και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ανέβω στη σκηνή και θα πάρω όλη αυτή την ενέργεια από τον κόσμο».

Όταν ρωτήθηκε για το μωράκι της, η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε: «Είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Μου έχει φύγει αυτό το μόνιμο άγχος που είχα, αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ το Θεό που μου έφερε το παιδί μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου».

Και συνέχισε: «Η σχέση μου με τον Αλμπέρτο Μποτία έχει γίνει ακόμα καλύτερη. Μετά τον ερχομό του γιου μας, τον θαυμάζω, τον αγαπώ και τον έχω εpωτευτεί πιο πολύ...».

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απόλυτη αγάπη προς το παιδί μου... Μπορεί να στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές την εγκυμοσύνη μου, αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Υπήρχαν, όμως, και εκπομπές που το σεβάστηκαν», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», που πρόβαλε και πλάνα από τη χθεσινοβραδινή συναυλία.