Breaking News

Eurovision 2023 - Κάλια Ελευθερίου: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, χάθηκε η δεκάδα από το 4άρι της Ελλάδας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η Κάλια Ελευθερίου, η οποία βγήκε ζωντανά από το Λίβερπουλ στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Η Κύπρια ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μίλησε για το 4άρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στον εκπρόσωπο της Κύπρου, Andrew Lambrou, ο οποίος πήρε τη 12η θέση στον τελικό της Eurovision. 

H Κάλια Ελευθερίου είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «4! 4! Δεν λέω καλημέρα! 4; Παραμιλώ από χθες το βράδυ. Όλη η Ευρώπη μου στέλνει μηνύματα και μου λέει "Δεν γίνεται, δεν γίνεται 4!"...».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ το 4! Τόσο καιρό λέμε στα social media για το τραγούδι. Ο Andrew έδωσε και την ψυχή του πάνω στη σκηνή. Άλλες χώρες μας έδωσαν 10άρια και η Ελλάδα έδωσε 4! Δεν το χωνεύω!».

«Είναι αδιανόητο να χάσουμε τη δεκάδα για εκείνο το 12άρι. Η Κύπρος θα ήταν στη 10η θέση, μπορεί και στην 9η, εάν η Ελλάδα έδινε το 12άρι. Δεν ξέρω αν αυτό δεν μετράει για την Ελλάδα, αλλά για την Κύπρο, που πέρυσι δεν περάσαμε στον τελικό, η 10η θέση για εμάς είναι πολύ σημαντική. Το τραγούδι μας το άξιζε και ήταν πολύ ωραίο. Όλοι στην αρένα ούρλιαζαν κι έρχεται η Ελλάδα και βάζει 4!», πρόσθεσε η Κάλια Ελευθερίου.

Δείτε το βίντεο του Mega.