Breaking News

Φαίη Μαυραγάνη για Νίκο Μάνεση: «Νιώθω καμάρι και χαρά όταν τον βλέπω, θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος στη δουλειά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία μίλησε για την επαγγελματική της διαδρομή και τις ανατροπές που αντιμετώπισε στην τηλεοπτική της πορεία, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από το Open και στην επιστροφή της στον ΑΝΤ1, από όπου είχε φύγει τον Δεκέμβριο του 2011.

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι παντρεμένοι σχεδόν 21 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη Λυδία και τον Φώτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος θυμήθηκε τη γνωριμία τους και το πρώτο τους ραντεβού, τονίζοντας ότι είναι κοινή συμφωνία να μην βρεθούν ποτέ τηλεοπτικά «απέναντι».

«Μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια να κάνω εκπομπή απέναντι από τον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος. Νιώθω καμάρι και χαρά όταν τον βλέπω, τον θεωρώ τον καλύτερο. Δε θα μπορούσε να μου βγει ανταγωνισμός», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, φεύγουμε μόνο το καλοκαίρι. Από όταν γνώρισα τον Νίκο, εκείνος δούλευε Σαββατοκύριακο, επομένως μάθαμε το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει στη ζωή μας. Το καλοκαίρι, όμως, οι διακοπές με τα παιδιά μας είναι ιερές», είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου, Λυδία, είναι 19 και ο γιος μου, Φώτης, 13 ετών. Κανένας από τους δύο δε θα γίνει δημοσιογράφος. Η Λυδία σπουδάζει animation και ο Φώτης είναι μαθητής της Α' Γυμνασίου. Η Λυδία, όταν ήταν μικρή, την είχα πάρει στη δουλειά και την έβαλα στο τραπέζι των ειδήσεων. Μιλούσε τόσο πολύ που τελείωσε το dvd που μου είχε βάλει ο σκηνοθέτης για ενθύμιο... Νόμιζα ότι θα πάει προς τη δημοσιογραφία, αλλά μετά από κάποια χρόνια της έφυγε αυτή η διάθεση».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.