Breaking News

Γιώργος Καραμίχος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο και έκανα επέμβαση, πρώτη φορά το λέω δημοσίως» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια απρόσμενη εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος βρέθηκε σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. 

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι πριν από έναν μήνα ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε ήδη ένα επιτυχημένο χειρουργείο και δε θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες.

Την είδηση μετέδωσε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (5/5) το Action 24 και συγκεκριμένα η εκπομπή «Εξελίξεις» με τη Ντόρα Κουτροκόη. Ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε:

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου, η Μαρία, να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα κατευθείαν ναι, δεν ήξερα ότι λίγες μέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Οπότε πριν από σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες.

Τη σκαπουλάραμε γιατρέ - που λέει - με ένα χαπάκι για έναν χρόνο και κάτι! Δεν την έζησα αυτή τη μοναξιά και είναι η πρώτη φορά που το λέω δημοσίως γιατί τώρα μπορώ. Αξίζει να το πω εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά γιατί είχα την κόρη μου δίπλα μου. Οπότε η συμβουλή είναι... "καν' τε παιδιά"! Βοηθάει γιατί πρώτον λες "είναι το παιδί μου δίπλα και δεν θα πάθω τίποτα γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για το παιδί". Και είχα φίλους δίπλα μου...

Όταν πήγα να μπω στο νοσοκομείο με το βαλιτσάκι, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω... Και μετά τις δυο μέρες, που ήμουν στην εντατική, δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ' έξω είχα ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ...».