Breaking News

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Η κατάσταση της υγείας του 8χρονου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/5) ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Τσικόπουλος.

Συγκλόνισε την τοπική κοινωνία η τραγωδία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όπου το πρωί της περασμένης Δευτέρας (22/5) ένας 36χρονος άνδρας δολοφόνησε την 39χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτoκτόvησε, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο οποίος τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας.

Ο Γεώργιος Τσικόπουλος δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»: «Το παιδάκι παραμένει διασωληνωμένο για πολλούς λόγους... Είναι εκτός κινδύνου, αλλά έχει πολλά προβλήματα για τα οποία πρέπει να επιληφθούμε. Έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του... Το παιδί όταν ήρθε στο νοσοκομείο ήταν σοκαρισμένο και δεν είχε πολύ επαφή με το περιβάλλον και γι' αυτό οδηγήθηκε κατευθείαν στο χειρουργείο για να σταματήσουν οι αιμορραγίες... Θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις... Θα επιστρατευτούν ψυχολόγοι, προκειμένου να βοηθήσουν το παιδί...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.