Breaking News

«Η Γη της Ελιάς» - Αφροδίτη Λιάντου: «Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η Αφροδίτη Λιάντου αποχαιρετά τη «Γη της Ελιάς». Η νεαρή ηθοποιός δε θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν της σειράς.

Η Αφροδίτη Λιάντου ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τη σειρά του Mega. Η «Μυρτάλη», που υποδυόταν, δολοφονήθηκε από τον «Αλέξη», ο οποίος δεν ήταν διατεθειμένος να τη χάσει και, μέσα σε απόλυτο παραλογισμό, την έπνιξε.

Η ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα: «Eπειδή τα γυρίσματα γίνονται κατά κύριο λόγο στην Κύπρο, ήθελα μετά από δύο χρόνια να επιστρέψω στο σπίτι μου, το πηγαινέλα είναι αρκετά κουραστικό. Υπάρχουν επίσης και κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες».

Η Αφροδίτη Λιάντου έγραψε στο Instagram: «Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, την Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!».