Breaking News

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Tα ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει, όλα τα άλλα τα έκανα σε υπερθετικό βαθμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια στην Αυστραλία, ενώ θυμήθηκε τις συμβουλές του πατέρα του όπως και τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα γίνει ηθοποιός.

Επίσης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή του στην  original σειρά «Στα 4» του ΑΝΤ1+ και τη θεατρική του εμφάνιση στην καλοκαιρινή παράσταση «Τι Ζούμε Ρε», ενώ ανακοίνωσε την επιστροφή, μετά από 6 χρόνια, του θρυλικού σχήματος «Άγαμοι Θύται» στη μουσική σκηνή «Άνοδος».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα αποτυχημένα επιχειρηματικά του εγχειρήματα, ενώ είπε για τις καταχρήσεις που έχει κάνει στη ζωή του:

«Έχασα κάποια κιλά γιατί με τρομοκράτησε ο γιατρός μιας και μεγαλώνω. Μου είπε "Έφτασες 60, αλλάζεις lifestyle". Στα 40 πέρασα κρίση ηλικίας και πλέον είμαι συμφιλιωμένος. Αν μπορούσαμε να ζούμε 400 χρόνια για παράδειγμα, θα ήταν μαρτύριο η ζωή. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να πάω στα 45-50. Αυτά που έχεις ζήσει σε μικρή ηλικία, θες να τα ξαναζήσεις με άλλη ωριμότητα. Αν και εγώ τις βλακείες τις έχω κάνει στα 50.

Το μόνο παράπονο που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστικής, διατροφής και καταχρήσεων. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα τα έκανα, κατά καιρούς, σε υπερθετικό βαθμό. Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχω, βέβαια, πολλά χρόνια που το έλεγξα. Το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Ξενύχτι... Ήταν όμως και απολαυστικό. Όταν φτάσεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου τύπου "τζόγος", λες "καλά που το πέρασα". Αν σε πάρει από κάτω, μετά... Ωστόσο, δεν έχω παράπονο, αν εξαιρέσω τη νικοτίνη και την καφεΐνη. Είναι οι μόνες πια εξαρτήσεις....».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.