Breaking News

IQ 160: Επεισόδια 9 - 10

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κυριακή 7/5/2023 - Επεισόδιο 9: Μια εξόρμηση της Πηνελόπης στα μαγαζιά καταλήγει στην ανακάλυψη μιας δολοφονημένης πωλήτριας, η οποία θα παντρευόταν σε δέκα μέρες. Τα στοιχεία, που εντοπίζει η Πηνελόπη, φανερώνουν ότι το θύμα είχε μόλις ακυρώσει το γάμο. Βασικός ύποπτος είναι ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος, όμως δηλώνει άγνοια. Στο μεταξύ, ο Αργύρης έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η Σοφία τον ενημερώνει ότι οι Εσωτερικές Υποθέσεις θα ερευνήσουν τις συνθήκες χρήσης του υπηρεσιακού του όπλου, κατά τη συμπλοκή, όπου είχε μπλέξει μαζί με την Πηνελόπη.

Το νήμα για τον φόνο της πωλήτριας ξετυλίγεται στο Λαύριο, τόπο καταγωγής της. Εκεί, η Πηνελόπη ανακαλύπτει σοκαριστικά στοιχεία για το παρελθόν της και καταφέρνει να λύσει το μυστήριο. Ο Αργύρης αντιμετωπίζει με ευθύτητα την αυστηρή επιθεωρήτρια Ιωάννα Ζησιμάτου, αποκρύπτοντας όμως τον ρόλο που έπαιξε η Πηνελόπη. Η Ζησιμάτου, αν και απαλλάσσει τον Αργύρη από τις κατηγορίες, θέλει να ελέγξει και την Πηνελόπη, θέτοντάς την προσωρινά σε διαθεσιμότητα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το σπίτι της Πηνελόπης αρχίζει να καταρρέει…

Όλα τα βίντεο των επεισοδίων της σειράς έχουν αφαιρεθεί στο web του STAR

Κυριακή 14/5/2023 - Επεισόδιο 10: Η Πηνελόπη έχει βρει προσωρινή στέγη στο σπίτι του Γιώργου. Εκεί, μαθαίνει πως έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Πιστεύει ότι ο Αργύρης την πρόδωσε για να σώσει τον εαυτό του και αποφασίζει να λύσει τη νέα υπόθεση μόνη της. Μια μυστική αστυνομικός, που ερευνούσε ένα κύκλωμα ναρκωτικών, έχει πυροβοληθεί θανάσιμα. Αλλά, όταν εμφανίζεται ολοζώντανη, αποκαλύπτεται ότι το θύμα ήταν η δίδυμη αδελφή της, που μέχρι πρόσφατα αγνοούσε την ύπαρξή της.

Η Πηνελόπη φέρνει στο φως ένα κύκλωμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος, όπου εμπλέκονται και διεφθαρμένοι αστυνομικοί και αντιμετωπίζει τον δολοφόνο, με κίνδυνο της ζωής της. Η επιθεωρήτρια Ζησιμάτου* μαθαίνει τις παράνομες ενέργειές της και ζητάει την απόλυσή της. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι η Πηνελόπη έλυσε μόνη της την υπόθεση, αποφασίζει να παραμείνει στην Υπηρεσία, με τον όρο να περάσει από αστυνομική εκπαίδευση!

* Στον ρόλο της Ιωάννας Ζησιμάτου, η Μαίρη Μηνά

Ιωάννα Ζησιμάτου: Υπαστυνόμος Α’, επιθεωρήτρια της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Συμμαθήτρια με τη Σοφία στη σχολή της αστυνομίας. Έρχεται για να ερευνήσει τα πεπραγμένα του Υπαστυνόμου Καλατζή και καταλήγει να συνάψει σχέση μαζί του. Κομψή και στιλάτη, διακριτικά όμορφη γυναίκα καριέρας. Είναι το αντίπαλο δέος της Πηνελόπης στην καρδιά του Αργύρη, με την οποία διαφέρουν σε απόλυτο βαθμό, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη συμπεριφορά. Η Ιωάννα είναι οργανωτική και πειθαρχημένη, αυστηρή στη δουλειά της, λάτρης των κανόνων. Σέβεται την ιεραρχία και είναι συγκρατημένη στις εκδηλώσεις της. Δεν μασάει τα λόγια της όταν χρειάζεται, ενώ η δυναμικότητα του χαρακτήρα της, σε συνδυασμό με την έμφυτη εξυπνάδα της, την καθιστούν μία έντονη γυναίκα, που προσπαθεί να ισορροπήσει στην προσωπική της ζωή, όπου είναι πιο συγκρατημένη.

Για την αρχική σελίδα "IQ 160" πατήστε ΕΔΩ