Breaking News

Ιωάννης Παπαζήσης - Αναστασία Παντούση: «Σύννεφα» στη σχέση τους;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κρίση στη σχέση τους φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν ο Ιωάννης Παπαζήσης και η γοητευτική Αναστασία Παντούση.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς "Το Κόκκινο Ποτάμι", που είχε προβληθεί τη σεζόν 2019-2020. Μετά τις πρώτες φήμες την Άνοιξη του 2021, που έκαναν λόγο για ειδύλλιo μεταξύ τους, τον Ιούνιο του 2022 πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο γάμο της ηθοποιού Ντάνης Γιαννακοπούλου. Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Ιωάννης Παπαζήσης είχε δημοσιεύσει στο Instagram τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, το τελευταίο διάστημα οι δύο ηθοποιοί κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, ενώ πλέον είναι αρκετός ο καιρός που έχουμε να τους δούμε μαζί σε κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση ή σε κάποια ανάρτηση στα social media. 

Από την αρχή, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είχαν επιλέξει να κρατήσουν αθόρυβο αυτό το ειδύλλιο, γι' αυτό και οι κοσμικές εμφανίσεις τους ήταν σπάνιες. Μέχρι στιγμής οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια αναφορά για τη σχέση τους. Το επόμενο διάστημα θα καθορίσει αν θα πέσει η αυλαία στη σχέση τους ή αν θα καταφέρουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους.