Breaking News

J2US: Αποχώρησαν ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη - Η ανακοίνωση του Κοκλώνη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 
Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη αποχώρησαν στο 12ο live του «Just the 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου. 

Μετά τη διακοπή για τις εκλογές, το «Just The 2 οf Us» επέστρεψε στο πρόγραμμα του Alpha. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η παρτενέρ του, Ειρήνη Μερκούρη, απουσίασαν.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε: «Για προσωπικούς λόγους ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα αυτής της εβδομάδας και γι' αυτόν τον λόγο ο Γιάννης με την Ειρήνη δεν μπορούν να διαγωνιστούν».

Να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο live ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τους κριτές και τον Ηλία Ψινάκη (ήταν guest κριτής), οι οποίοι του είπαν ότι δεν ακούστηκε η φωνή του. Ο ίδιος τόνισε ότι άκουγε κανονικά τη φωνή του. Μάλιστα, σε ανάρτησή του είχε αφήσει αιχμές, υποστηρίζοντας ότι «κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strip στην κεντρική κονσόλα, που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα».

Τα υπόλοιπα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να «κερδίσουν» τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή,

Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε τις εμφανίσεις τους, με το τηλεοπτικό κοινό να καθορίζει την τελική βαθμολογία.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι που αποχωρεί είναι ο Φοίβος Παπαδάκης και η Χριστίνα Μαραγκόζη.


Πριν την αποχώρηση του ζευγαριού, είχε γίνει η ανάθεση των τραγουδιών για το επόμενο live (3 Ιουνίου).


Tα ζευγάρια που παραμένουν στο «Just the 2 of Us»
  1. Γιώργος Κοψιδάς - Στεφανία Ρίζου
  2. Λουίζα Πυριόχου - Biased Beat
  3. Ιάσονας Παπαμτθαίου - Ηρώ
  4. Άρης Σοϊλέδης - Μαριάντα Πιερίδη
  5. Παντελής Τουτουντζής - Κατερίνα Στανίση
  6. Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης
  7. Φελίσια Τσαλαπάτη - Τριαντάφυλλος
  8. Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ειρήνη Μερκούρη
Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Τζούλια Νόβα - Ρία Ελληνίδου, Μαρία Αντωνά - Ειρήνη Μιχαήλ, Περικλής Κονδυλάτος - Έλενα Γκρέκου, Στέλλα Σολωμίδου - Πάνος Καλίδης, Σπύρος Μπιμπίλας - Τζούλι Μασίνο, Βλάσης Χολέβας - Μορφούλα Ιακωβίδου, Στέφανος Κωνσταντινίδης - Λίτσα Γιαγκούση, Σοφία Βογιατζάκη - Σαρμπέλ, Εύη Δρούτσα - Μπο και Σοφία Παυλίδου - Ζερόμ Καλούτα.