Breaking News

Κερασία Σαμαρά: «Ο Χάρης Ρώμας έχει μια περίεργη διορατικότητα - Η μόνη φορά στη ζωή μου που έφυγα από παράσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Κερασία Σαμαρά, η οποία συμμετείχε στη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός είχε υποδυθεί την Πηνελόπη Μαρκάτου, πρώην σύζυγο του Περίανδρου Πόπωτα (Χάρης Ρώμας) και μητέρα του Μανωλάκη (Πάρης Σκαρτσολιάς).

«Αν δεν υπήρχε το "Καφέ της Χαράς" δε θα με ξέρατε από την τηλεόραση. Έχω κάνει μόνο τέσσερα σίριαλ. Ο Χάρης Ρώμας έχει μια περίεργη διορατικότητα... Τον είχα συναντήσει δύο χρόνια πριν γυριστεί  η σειρά και μου είχε κάνει την πρόταση να συμμετέχω», είπε η Κερασία Σαμαρά.

Και πρόσθεσε: «Είχα προτάσεις για την τηλεόραση, οι οποίες δεν μου άρεσαν και αρνήθηκα αμέσως. Εντάξει, το πλήρωσα αυτό, αλλά δεν το μετανιώνω».

«Κάποτε μου ζητήθηκε να "χαμηλώσω" την απόδοσή μου σε παράσταση για να φανεί μια άλλη συνάδελφος. Έφυγα από την παράσταση. Είμαι 35 χρόνια στο θέατρο και είναι η μόνη φορά στη ζωή μου που έφυγα από παράσταση», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι η Κερασία Σαμαρά σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Υπόθεση Μακρόπουλος», στο Θέατρο ΕΛΕΡ.