Breaking News

Λάζαρος Λασκαρίδης: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Υπέκυψε στα τραύματά του ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, περίπου δύο εβδομάδες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον Δήμο Καλλιθέας. Στις 27 Απριλίου, σε μία εκδήλωση του Δήμου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ακούμπησε σε κάγκελο μπαλκονιού, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καλλιθέας:

«Ο Δήμος Καλλιθέας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για την απώλεια του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Λάζαρου Λασκαρίδη.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης προσέφερε πολύτιμο έργο στον τομέα του Πολιτισμού και άφησε το ανεξίτηλο αποτύπωμα του στην Καλλιθέα, όντας μία εξέχουσα προσωπικότητα της δημοσιογραφίας και του πνεύματος.

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ” ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, και εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014.

Από το 2019 είχε συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, και ήταν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Μέσα από το έργο του αυτό, ο Λάζαρος Λασκαρίδης αφήνει πίσω του, μεγάλη παρακαταθήκη με νέους θεσμούς όπως το «Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» και τα «Χαροκόπεια» ενώ το όραμά του θα συνεχίσει να εμπνέει τον Δήμο της Καλλιθέας.

To συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου: "Είμαι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη. Προσωπικά χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και ένα στενό φίλο εδώ και 38 χρόνια από το σχολείο. Ο Δήμος μας χάνει ένα άξιο στέλεχος, έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε ένα νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλλιθέας μας ως αντιδήμαρχος της Διοίκησής μας. Προσπαθούμε όλοι να συνέλθουμε από το σοκ της ξαφνικής απώλειας. Θεωρώ προσωπικό χρέος να κρατήσω τη μνήμη του και το παράδειγμά του στις επόμενες γενιές. Δυστυχώς η απώλεια του είναι βαριά, είναι τεράστια".

Ο Δήμος Καλλιθέας αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, ενημερώνει ότι:

- Έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία είναι σε εξέλιξη.
- Παράλληλα διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».