Breaking News

Δ. Μακαλιάς: «Δεν γνωρίζω αν θα παραμείνει η Μπέττυ στο Open - Εγώ είμαι σε αναμονή και συζητάω οτιδήποτε άλλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συνεργασία του με τη Μπέττυ Μαγγίρα και το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είπε στην κάμερα του Breakfast@Star:

«Μετά από δύο χρόνια, περνάω καλά με τη Μπέττυ, ταιριάζουμε πολύ. Είναι από τις πιο ευτυχείς συγκυρίες της ζωής μου. Συζητάμε συνέχεια για την επόμενη σεζόν, είναι κάτι που μας απασχολεί. 

Δεν ξέρω τι έχει κάνει η Μπέττυ, αλλά εγώ δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι με το κανάλι. Είμαι σε μια αναμονή και συζητάω οτιδήποτε άλλο... Είναι νωρίς ακόμα, όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου.

Δεν με αγχώνει το ό,τι δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, καθώς έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου... Αν δεν επιθυμεί το Open να συνεχίσουμε, θα βρούμε κάποιες εναλλακτικές... Έχω προτείνει δική μου εκπομπή σε όλα τα κανάλια, οπότε είμαι σε αναμονή...

Δεν γνωρίζω αν θα παραμείνει η Μπέττυ στο Open. Ξέρω ότι υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές, αλλά είναι όλα στον "αέρα" μέχρι να πέσει η τελική υπογραφή...».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά, ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε στο πλατό του Breakfast@Star:

«Εγώ καταλαβαίνω ότι όλη αυτή η ανασφάλεια και όλο αυτό το ερωτηματικό που υπάρχει στο Open φέρνει και τους ανθρώπους σε μια αμηχανία... Κακά τα ψέματα, όταν δεν ξέρεις τι γίνεται την επόμενη μέρα...».