Breaking News

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Mου γύρισε μπούμερανγκ, έπαθα βουλιμία κι έβαλα πολλά κιλά - Το πλήρωσα ακριβά αυτό που έκανα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» φιλοξενήθηκαν η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Δήμητρα Φραγκούλη και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, οι οποίες μίλησαν για το πώς επηρεάζει το σώμα μας η απώλεια βάρους. Το γοητευτικό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM 3 εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη:

«Ένα μοντέλο το ενδιαφέρει πώς θα βγει στην παραλία, γιατί μας έχουν επηρεάσει και τα social media και τα πρακτορεία μας... Έχω να πω, πως είναι πολύ κρίμα το ό,τι ακόμα και άτομα που κάνουμε αυτό το επάγγελμα, πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Έχω περάσει από το στάδιο του να με νοιάζει πάρα πολύ πώς θα βγω στην παραλία. Κάποιες φορές με πιάνει ένα κοινωνικό άγχος, οπότε σκέφτομαι πώς μπορεί να επηρεάσει κάτι τέτοιο τις κοπέλες που δε νιώθουν καθόλου καλά με το σώμα τους... Πλέον νιώθω καλά με τον εαυτό μου...

Δεν έχω κάνει πολλές δίαιτες. Έκανα μία δίαιτα πριν 1,5 χρόνο για να πάω ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα. Μου πήρε δύο μήνες για να χάσω αρκετά κιλά. Έχασα 10 κιλά και μετά μου γύρισε μπούμερανγκ... Έβαλα πολλά κιλά απότομα κι έπαθα βουλιμία, δυστυχώς. Είναι κρίμα, γιατί πολλές φορές ο χώρος του μόντελινγκ μπορεί να γίνει πολύ τοξικός, κυρίως σε νεαρές κοπέλες, αλλά και σε αγόρια που βρίσκονται στον χώρο. Είναι δύσκολο να πιέζεσαι σωματικά και ψυχικά, γιατί όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω, σε επηρεάζει και κάποια στιγμή σε προλαβαίνει, το βρίσκεις μπροστά σου...

Είχα πολλά ορμονικά θέματα, τα γυναικολογικά μου ήταν χάλια για 5 μήνες, δηλαδή ανύπαρκτα... Τριχόπτωση... το έπαθα κι αυτό και δεν ήξερα ότι είναι από την απώλεια βάρους. Αυτή η γενιά είναι πολύ κολλημένη στο πώς είναι το σώμα τους... Είναι πολλά τα αγόρια και τα κoρίτσια που επηρεάζονται ψυχολογικά. Τους συμβουλεύω να πάνε σε διατροφολόγο, εγώ δεν είμαι ειδική στο συγκεκριμένο θέμα. Εγώ έκανα δίαιτα για τη δουλειά μου, αλλά δεν σκοπεύω να το ξανακάνω... Πάντα μου άρεσε το φαγητό και ακόμα μου αρέσει πολύ. Δεν μπορώ να στερηθώ τα φαγητά που μου αρέσουν, μόνο για να έχω ένα τέλειο σώμα το καλοκαίρι. Το κάνω σταδιακά. Έχω μία ισορροπημένη διατροφή, κάνω τη γυμναστική μου και είμαι καλά.

Την περίοδο της δίαιτας, ο στόχος μου ήταν να τρώω 1.300 θερμίδες την ημέρα. Ήταν πολύ αυστηρό, γιατί θα έπρεπε να τρώω τουλάχιστον 2000 θερμίδες... Έτρωγα 1.250 με 1.300 θερμίδες την ημέρα, αλλά δεν ήξερα ότι αυτό θα επηρεάσει το σώμα μου και την ψυχική μου υγεία... Μάλιστα έκανα και fasting (σ.σ. διαλειμματική νηστεία)... Το πλήρωσα ακριβά αυτό που έκανα, γιατί μετά πήρα πολλά κιλά. Πεινούσα συνέχεια, όσο και να έτρωγα και έπαθα βουλιμία...».

Δείτε το βίντεο του Mega.