Breaking News

MasterChef: Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/5), η Μαρία Μπέη πέρασε στον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τράκα.

Με τον Νίκο Τράκα να έχει ήδη περάσει στον μεγάλο τελικό, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και η Μαρία Μπέη «μονομάχησαν» για να διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο.


Στην τελευταία ημέρα των ημιτελικών, υπήρξαν δύο μαγειρικές δοκιμασίες, οι βαθμολογίες των οποίων αθροίστηκαν και έκριναν τον δεύτερο φιναλίστ του τελικού.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν μέσα σε 75 λεπτά δύο πιάτα με κοινό σημείο αναφοράς. Έχοντας μπροστά τους οκτώ καμπάνες, που η καθεμιά περιείχε από ένα υλικό, έπρεπε αποκλείσουν τις έξι και να καταλήξουν στις δύο, το περιεχόμενο των οποίων πρωταγωνίστησε στις προσπάθειές τους. Συγκεκριμένα, στα πιάτα τους πρωταγωνίστησαν η σκορπίνα και τα χτένια.


Στη δεύτερη δοκιμασία, οι τρεις κριτές - Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος - υποδέχθηκαν τον Παύλο Κυριάκη, έναν από τους καλύτερους chef της γενιάς του, ο οποίος ετοίμασε ένα πιάτο αντιγραφής πολύ υψηλών απαιτήσεων.


Οι προσπάθειες των διαγωνιζόμενων αξιολογήθηκαν και οι βαθμολογίες των δύο δοκιμασιών αθροίστηκαν, με τη Μαρία Μπέη να επικρατεί και να περνάει στον μεγάλο τελικό. Μετά την ανακοίνωση, η παίκτρια συγκινήθηκε έντονα και ξέσπασε σε δάκρυα.


Στον τελικό, η Μαρία Μπέη θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Τράκα. Οι δύο παίκτες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του MasterChef 2023.