Breaking News

MasterChef: Ο παίκτης που πήρε το εισιτήριο για την τελική τριάδα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης (23/5), ένας παίκτης κατάφερε να πάρει απευθείας το εισιτήριο για την τελική τριάδα, αποφεύγοντας τις δύο επόμενες αποχωρήσεις.

Η Μαρία Μπέη, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσίγκακος και ο Νίκος Τράκας κατάφεραν να συνεχίσουν στο MasterChef, έχοντας περάσει «δια πυρός και σιδήρου», σε μια χρονιά γεμάτη εξαιρετικά απαιτητικές δοκιμασίες αποχώρησης.

Οι κριτές καλωσόρισαν τους πέντε διαγωνιζόμενους στους ημιτελικούς, έχοντας ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, οι φετινοί ημιτελικοί δεν ξεκίνησαν με Δοκιμασία Αποχώρησης αλλά με Δοκιμασία Πρόκρισης στην τελική τριάδα.

Στην πρώτη δοκιμασία, οι πέντε επίδοξοι MasterChefs διαγωνίστηκαν σε δοκιμασία «Follow the Chef» και κλήθηκαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τον «μαγειρικό ρυθμό» του καλεσμένου chef και Culinary Consultant του MasterChef 2023, Νίκου Θωμά. 

Τις δύο καλύτερες προσπάθειες είχαν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας, που προκρίθηκαν στη δεύτερη μαγειρική δοκιμασία.


Στη δεύτερη δοκιμασία, τους δύο διαγωνιζόμενους περίμενε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής δια χειρός του καταξιωμένου καλεσμένου chef Γιάννη Λουκάκου.

Την καλύτερη επίδοση είχε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος πήρε απευθείας το εισιτήριο για την τελική τριάδα, αποφεύγοντας τις δύο επόμενες αποχωρήσεις.